• LABIOS DE NACAR

    KRUM, SHARON UMBRIEL EDITORES Ref. 9788489367067 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Jane no entiende d243;nde se est225; equivocando. Es joven, guapa, una fiscal decidida, eficiente y segura de s237; misma. Entonces, 191;Por qu233; nunca pasa de la primera cita?160; Viejas pel237;culas de Doris Day le dan la soluci243;n: despu233;s de todo, una mujer capaz de tener a sus pies una y...
    Peso: 462 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 15 punts, amb un valor de 0,75 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    14,75 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-89367-06-7
    • Data d'edició : 01/06/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : KRUM, SHARON
    • Nº de pàgines : 352
    • Col·lecció : UMBRIEL NARRATIVA

    Jane no entiende d243;nde se est225; equivocando. Es joven, guapa, una fiscal decidida, eficiente y segura de s237; misma. Entonces, 191;Por qu233; nunca pasa de la primera cita?160; Viejas pel237;culas de Doris Day le dan la soluci243;n: despu233;s de todo, una mujer capaz de tener a sus pies una y otra vez a tipos como Rock Hudson o Cary Grant tiene que poseer ese toque m225;gico que a ella se le escapa. Esa misma noche Jane se convierte en Doris: Adi243;s a los trajes chaqueta y el pelo recogido . Hola a las faldas y la melena corta rubio platino. Y, sobre todo, no ha de olvidar poner cara de esc225;ndalo ante las proposiciones atrevidas que, de pronto, comienzan a llover de todas partes. Sharon Krum da una deliciosa y original vuelta de tuerca a la eterna guerra entre los sexos. Inteligente, provocadora y muy divertida, una novela que nos hace preguntarnos si los hombres de hoy no a241;oran realmente a las mujeres que sedujeron a sus abuelos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.