• DETALLS DEL MON, ELS (NARRATIVA EMPURIES 256)

    MESQUIDA, BIEL EMPURIES Ref. 9788497871242 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Biel Mesquida (Castelló de la Plana, 1947) és llicenciat en Biologia i en Ciències de la Informació i s´ha distingit com a veu crítica dins i fora de la ficció. La seva primera novel·la, L´adolescent de sal (1975), és un dels textos més singulars i innovadors de la literatura catalana contemporània....
    Dimensions: 27 x 233 x 160 mm Peso: 562 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 23 punts, amb un valor de 1,15 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    22,70 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Troquelado
    • ISBN : 978-84-9787-124-2
    • Data d'edició : 01/11/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : MESQUIDA, BIEL
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : VARIS
    • Nº de col·lecció : 256
    Biel Mesquida (Castelló de la Plana, 1947) és llicenciat en Biologia i en Ciències de la Informació i s´ha distingit com a veu crítica dins i fora de la ficció. La seva primera novel·la, L´adolescent de sal (1975), és un dels textos més singulars i innovadors de la literatura catalana contemporània. Entre les seves últimes obres destaquen Doi (1990), Excelsior o el temps escrit (1995), Premi Ciutat de Barcelona i Premi de la Crítica, i Vertígens (1999), Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga 1998 i Premi de la Crítica dels Escriptors del País Valencià. També és autor de diverses traduccions i guionista de ràdio, televisió i cinema. Els detalls del món és el significatiu títol entorn del qual es reuneixen una seixantena de peces narratives breus destinades a allò que Biel Mesquida anomena «alimentar el lector». Entre els quatre per quatre, els semàfors espatllats, les platges, els guiris, Bush o el PP, conviuen aquí els progres del 68, els convençuts de l´antiglobalització, les caixeres del súper, les al·lotes que van de festa. Tots s´estimen, s´envegen, s´admiren, es cuiden, i configuren els detalls del món que exploren temes tan diversos com els records, l´amor, les relacions familiars, la pau i la injustícia amb la llengua rica, matisada, viva i singular tan pròpia de Biel Mesquida.«Sempre fa lleig comparar, i més en el cas de possibles parangons de la prosa amb tant de suc d´en Biel Mesquida amb altres proses, perquè totes aquestes en sortirien malparades, sobretot les barcelonines, que són paradigmes d´una concepció funcional i sense bruc del llenguatge» Carles Hac Mor«La vibrante literatura de Biel Mesquida no está hecha de textos callados que descrifra frío el intelecto. Sus escritos son composiciones que despiertan a ritmo de jazz los sentidos del cuerpo y ponen a trabajar mecanismos secretos de la inteligencia. Es una voz única, distinguible de todas las demás, un sello Mesquida que siempre sorprende»Josep Massot, La Vanguardia

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.