• SIS HOMES (NARRATIVA 264)

    FONALLERAS, JOSEP MARIA EMPURIES Ref. 9788497871419 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Un home que pateix un infart, un home que dejuna, un home que en vol matar un altre, un home que parla amb els vells, un home que col·lecciona papers i un home que se'ls mira: són els sis protagonistes d'uns relats que ens parlen de vellesa, pietat, amistat, literatura i mort des de la distància d'u...
    Dimensions: 15 x 157 x 232 mm Peso: 304 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 15 punts, amb un valor de 0,75 € per a la teva propera compra.
    No disponible
    15,45 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Piel
    • ISBN : 978-84-9787-141-9
    • Data d'edició : 01/11/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : FONALLERAS, JOSEP MARIA
    • Nº de pàgines : 112
    • Col·lecció : VARIS
    • Nº de col·lecció : 264
    Un home que pateix un infart, un home que dejuna, un home que en vol matar un altre, un home que parla amb els vells, un home que col·lecciona papers i un home que se'ls mira: són els sis protagonistes d'uns relats que ens parlen de vellesa, pietat, amistat, literatura i mort des de la distància d'una veu irònica i descreguda. Unes narracions que demanen la implicació del lector i que acaben encaixant en l'últim relat.Sis homes, que posa el lector en la tesitura de qui llegeix un poema més que no pas un conte, participa del "to Fonalleras", amb una prosa precisa i depurada.«La narrativa de Josep Maria Fonalleras es fonamenta en els silencis eloqüents que provenen de les tenses històries amagades que bateguen rere la façana visible, una estratègia de camuflatge que és ja detectable en el punt de partida dels títols. »Ponç Puigdevall, Caràcters"Sovint no sé gaire com explicar quin riu corre per sota (o al costat, o a la vora) del fil mínim de relat, a on em vol dur l'autor de la mà, però amb ell em deixo endur. Rellegir-lo em provoca avui la mateixa alegria pel retrobament d'un vell amic literari que tinc en revisitar els contes de Cortázar, Martínez Ferrando, Monterroso o Rodoreda. Per a mi, Fonalleras és, sobretot, un estil, una manera: jo continuo veient-lo com un dels millors estilistes de la nostra prosa"Jaume Subirana, Caràcters

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.