• POMPEIA. UNA CIUTAT SOTA AMENAÇA

    UNA CIUTAT SOTA AMENAÇA

    HARRIS, ROBERT EDICIONS 62 Ref. 9788429754919 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Any 79 dC, al peu del Vesuvi. Enmig de la xafogor del mes d'agost, mentre els ciutadans privilegiats de Roma reposen a les cases d'estiueig de Pompeia, una sèrie d'esdeveniments insòlits n'alteren la calma: els pous i les fonts es comencen a assecar, un home desapareix misteriosament, i l'Aqua Augus...
    Dimensions: 16 x 216 x 143 mm Peso: 315 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 22 punts, amb un valor de 1,10 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    21,60 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-297-5491-9
    • Data d'edició : 01/09/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : HARRIS, ROBERT
    • Nº de pàgines : 320
    • Col·lecció : VARIS
    • Nº de col·lecció : 66
    Any 79 dC, al peu del Vesuvi. Enmig de la xafogor del mes d'agost, mentre els ciutadans privilegiats de Roma reposen a les cases d'estiueig de Pompeia, una sèrie d'esdeveniments insòlits n'alteren la calma: els pous i les fonts es comencen a assecar, un home desapareix misteriosament, i l'Aqua Augusta, l'aqüeducte que abasteix d'aigua gran part de l'Imperi romà, deixa de rajar.A mig camí del thriller i la novel·la històrica, Robert Harris recrea els dies previs a l'explosió del Vesuvi. A través dels ulls de quatre personatges, Pompeia ressegueix, amb un ritme narratiu trepidant, les darreres hores d'un món de luxes i glamour que es troba a les portes d'una destrucció fatal. Una magnífica novel·la d'intriga, amor i brutalitat que, amb una estranya actualitat, ens manté amb l'ai al cor fins a la darrera pàgina.«Pompeia és la millor novel·la que ha escrit Harris fins ara: és explosiva com l'Etna i enganxa com un thriller.» Daily Telegraph

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.