• RERE LES LINIES. SOBRE LA LECTURA CONTEMPORANEA

    SOBRE LA LECTURA CONTEMPORÀNIA

    CASSANY, DANIEL EMPURIES Ref. 9788497871624 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Daniel Cassany és professor d’Anàlisi del Discurs a la Universitat Pompeu Fabra. Ha centrat la seva activitat docent i investigadora en l’estudi dels gèneres escrits de diversos àmbits (científic, divulgatiu, acadèmic, professional), amb una perspectiva lingüística i didàctica. Ha publicat en aquest...
    Dimensions: 19 x 141 x 216 mm Peso: 398 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 21 punts, amb un valor de 1,05 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    21,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-9787-162-4
    • Data d'edició : 01/01/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : CASSANY, DANIEL
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES
    • Nº de col·lecció : 205
    Daniel Cassany és professor d’Anàlisi del Discurs a la Universitat Pompeu Fabra. Ha centrat la seva activitat docent i investigadora en l’estudi dels gèneres escrits de diversos àmbits (científic, divulgatiu, acadèmic, professional), amb una perspectiva lingüística i didàctica. Ha publicat en aquesta mateixa editorial Descriure escriure, Construir l’escriptura i La cuina de l’escriptura, que s’ha convertit ja en tot un clàssic.Els textos i la lectura canvien constantment segons les èpoques, la història i les diferents comunitats, per tant convé preguntar-nos com llegim en aquest segle XXI i quines circumstàncies ens condicionen. D’entrada, tots els escrits transmeten ideologia, i darrere sempre s’hi amaga algú. ¿Qui és? ¿Què pretén? També els formats canvien: les pantalles i la web arraconen la biblioteca de paper. Naveguem, cerquem i cliquem perquè compareguin a casa milers de respostes. Però... ¿són fiables? Encara més, ens toca llegir en altre idiomes: cartells, webs, prospectes... ¿Ho entenem tot? I, finalment, tenim una dificultat afegida: estem rodejats de textos tècnics, de divulgació científica, instruccions i impresos; ¿arribem a entendre el que diuen? Amb l’estil directe i la mirada rigorosa que caracteritzen les seves obres, i ajudant-se d’exemples i comentaris esclaridors, Daniel Cassany analitza, a Rere les línies, les claus més rellevants de la lectura contemporània.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.