• 21/03/2019 19:00 h Espai Gralla

  Presentació del llibre La noia del violoncel

  de Jordi Campoy

  Creus en les coincidències? Penses que tot passa per algun motiu? Ella sí.
  Un debut literari sorprenent!

  Jordi Campoy Boada és productor musical, pianista, compositor i escriptor sabadellenc.

  Fill d’un paleta i d’una mestressa de casa, el seu pare (trompetista amateur i gran aficionat al jazz), va portar-lo al Conservatori Municipal de Música de Sabadell a l’edat de 9 anys. Allà va començar els estudis de solfeig i piano.

  Als catorze anys va abandonar la música per falta de motivació i, un cop acabats els estudis secundaris, va reprendre la carrera musical que encara segueix.

  Va estudiar el grau mitjà de piano clàssic al Conservatori del Liceu i, paral·lelament, va formar-se en jazz, harmonia moderna i combo a l’escola Blue Train de Sabadell de la mà dels professors Valentí Adell i Paco Wett.

  El 1997 va començar a treballar a la productora publicitària SONODIGI SL a Barcelona, i el 1999 va entrar a Ten Productions com a productor musical, on encara hi treballa. Actualment compagina aquest feina amb la de professor d’harmonia en diverses escoles de música.

  Des de l’any 2015 forma part de l’organització del Festival de Música de Calonge (INTERLUDI).

  Com a lletrista, ha compost centenars de cançons per artistes nacionals i ha adaptat al català desenes de lletres pel Disc de la Marató de TV3.

  L’any 2007 arrenca la seva primera novel·la (La noia del violoncel) que acaba uns anys després.

  La lectura compulsiva, la bicicleta de muntanya i els viatges al cul del món completen les passions d’aquest paio mig sonat que té el cap ple de pardals…


  LLEGIR-NE UN FRAGMENT AQUI


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto