• 16/03/2019 12:00 h

  Presentació / taller Mira't Bonic

  Rona és una nena curiosa i molt desperta. Avui, com tots els dies, s'ha mirat en el seu mirall i li ha semblat descobrir una cosa nova en els seus ulls. Donis de llavors, no paren de passar-li coses que va integrant amb el suport del seu família, la seva mestra, els seus amics i, sobretot, d'ella mateixa. 
  A través de la seva mirada de nena, Rona ens compta les seves vivències i ens il·lustra el seu món, submergint-nos en emocions de tots els colors.

  Míriam Ródenas Vargas (Balaguer, 1983)

  Mriam Rdenas Vargas

  Treballadora social, alguna cosa contista. 
  Vaig néixer, quan els arbres es despullen, en un barri amb arrels andaluses i branques catalanes. De nena, en situacions de pànic, em tranquil·litzava imaginar que la vida era sol un conte, amb els seus personatges típics, malvats i bons. 
  Amb els anys i una mica més, he descobert altres formes de calmar-me, com la pràctica de ioga i l'intent de respirar qualsevol emoció. També he entès que no existeix el bé ni el malament, que tot forma part d'un bell procés d'aprenentatge. 
  Això sí, els contes, les històries i les paraules continuen seduint-me, encara avui, quan he decidit anar aprenent a despullar-me, en honor als arbres

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto