• ANGELOLOGY (LABUTXACA)

    EL LLIBRE DE LES GENERACIONS

    TRUSSONI, DANIELLE LABUTXACA Ref. 9788499303277 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    L'Evangeline tenia dotze anys quan el seu pare la va deixar a càrrec de les germanes franciscanes en un convent de Nova York. Amb vint-i-tres anys, el descobriment d'una carta de l'any 1943 submergeix la protagonista en una història que fins aleshores desconeixia: l'antic conflicte entre la societat...
    Ancho: 130 cm Largo: 130 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 11 punts, amb un valor de 0,55 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    10,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-9930-327-7
    • Data d'edició : 01/06/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : TRUSSONI, DANIELLE
    • Traductors : 2100007503000
    • Ilustradors : / 00000,BORRAS MONTANE ROSA M
    • Nº de pàgines : 656
    • Col·lecció : LABUTXACA
    L'Evangeline tenia dotze anys quan el seu pare la va deixar a càrrec de les germanes franciscanes en un convent de Nova York. Amb vint-i-tres anys, el descobriment d'una carta de l'any 1943 submergeix la protagonista en una història que fins aleshores desconeixia: l'antic conflicte entre la societat dels angelòlegs i els nefilim, els descendents de la barreja entre àngels i humans, uns éssers d'una bellesa i una crueltat extraordinàries. Els secrets que guarden aquestes cartes són cobejats pels nefilim, que lentament han anat perdent el seu poder i pretenen subvertir el bé de la humanitat i dominar el gènere humà. La germana Evangeline, igual que totes les generacions anteriors d'angelòlegs, haurà de dedicar la seva vida a contenir-los. Amb l'ajut d'en Verlaine, un jove historiador, aviat es trobarà al centre del conflicte, que els portarà a tots dos des del bucòlic convent de la riba del Hudson fins al cim del poder de Nova York, passant pel cementiri de Montparnasse i les muntanyes de Bulgària.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.