• BELLEZA PARA SANAR EL ALMA

    FERRUCCI, PIERO BOOKS4POCKET Ref. 9788415870258 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    La inteligencia est233;tica en la vida cotidianaHace unos a241;os descubrimos la importancia de la inteligencia emocional en nuestra percepci243;n del mundo y de nosotros mismos. Ahora Piero Ferrucci, psicoterapeuta y uno de los fil243;sofos m225;s influyentes de la actualidad, nos invita a explorar...
    Peso: 266 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 3 punts, amb un valor de 0,15 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    3,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-15870-25-8
    • Data d'edició : 01/06/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : FERRUCCI, PIERO
    • Nº de pàgines : 352
    • Col·lecció : BOOKS4POCKET CREC. Y SALUD

    La inteligencia est233;tica en la vida cotidiana


    Hace unos a241;os descubrimos la importancia de la inteligencia emocional en nuestra percepci243;n del mundo y de nosotros mismos. Ahora Piero Ferrucci, psicoterapeuta y uno de los fil243;sofos m225;s influyentes de la actualidad, nos invita a explorar un concepto tan revolucionario como aquel: la inteligencia est233;tica. La belleza, afirma el autor, no constituye algo superfluo o irrelevante, sino una necesidad tan b225;sica como el aire, el alimento, el sue241;o o el amor. Es fuente de intuici243;n, inspiraci243;n y expansi243;n, imprescindible para la salud y el bienestar. Afortunadamente, est225; al alcance de todos: en la armon237;a, en la naturaleza, en la m250;sica, incluso en los lugares m225;s insospechados... si aprendemos a percibirla. Una obra sin precedentes, que promete convertirse en uno de los t237;tulos de referencia de la d233;cada al ofrecer una perspectiva que la sociedad y la misma psicolog237;a hab237;an pasado por alto: la necesidad inalienable de belleza que comparten todos los seres humanos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.