• CARTES D'HERCULES POIROT, LES (EDUCACIO 62 13)

    FUSTER, JAUME EDICIONS 62 Ref. 9788429758399 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    La present edició de Les cartes d’Hèrcules Poirot pretén donar a conèixer als lectors joves una obra basada en els paràmetres de les novel·les d’enigma i de misteri més clàssiques, alhora que vol estimular-los a aprofundir més en el gènere i a interessar-los a conèixer altres obres i autors d’un del...
    Dimensions: 14 x 190 x 124 mm Peso: 163 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 9 punts, amb un valor de 0,45 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    8,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-297-5839-9
    • Data d'edició : 01/05/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : FUSTER, JAUME
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : VARIS
    • Nº de col·lecció : 13
    La present edició de Les cartes d’Hèrcules Poirot pretén donar a conèixer als lectors joves una obra basada en els paràmetres de les novel·les d’enigma i de misteri més clàssiques, alhora que vol estimular-los a aprofundir més en el gènere i a interessar-los a conèixer altres obres i autors d’un dels gèneres més importants del segle XX. Les cartes d’Hèrcules Poirot ens situen aquest famós detectiu creat per l’escriptora Agatha Christie en un balneari de la Cerdanya passant uns dies de descans, però malgrat l’ambient aparentment tranquil, es comet un assassinat i el detectiu haurà d’actuar per resoldre el cas. L’obra es va escriure primerament com a guió televisiu i es va poder veure pel circuit català de RTVE el 1979.Aquesta edició ha estat a cura de Montserrat Estruch i Brichs, professora d’ensenyament secundari i de batxillerat en un Institut i anteriorment curadora de l’edició de De mica en mica s’omple la pica, del mateix autor, publicada també per Edicions 62 en la col·lecció El Cangur.Jaume Fuster (Barcelona 1945-1998). Escriptor de novel·les i de relats curts, articulista, traductor i guionista de cinema i televisió. Ha estat, juntament amb Rafael Tasis i Manuel de Pedrolo, el creador de la novel·la policíaca catalana, amb obres com De mica en mica s’omple la pica, que s’ha convertit en un dels best-sellers catalans, La corona valenciana, Les claus de vidre, Sota el signe de Sagitari, etc.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.