"Arabesc" amb Manuel Forcano

30/03/2023
  • Encara estem enlluernades per la visita del poeta Manuel Forcano de dimarts al vespre a La Gralla. Ens va regalar un acte amb tots els ingredients, acompanyat dels coneixements del Professor i crític literari Pere Ballart i de la Montse Marsal, que actualment està fent la Tesi doctoral sobre la seva obra. Molts érem lectors fidels de Forcano des de fa temps, d’altres van tenir el plaer de descobrir-lo. Va explicar que la seva poesia és la recerca constant per explicar el misteri del desig i ens va delectar amb la lectura d’alguns dels poemes d’Arabesc; una antologia de poemes escollits pel propi autor, que celebra trenta anys de trajectòria poètica. Manuel Forcano va captivar-nos amb la bellesa i sensualitat que desprenen els seus versos, pel seu do comunicatiu, pel gran bagatge en cultura semítica i alhora per la seva sezillesa i proximitat. Tot un privilegi tenir-lo a la llibreria.

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Registra't amb nosaltres i així podras crear els teus comentaris, explicar les teves experiències i participar al nostre blog.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.