• HIVERN ENCES, L´

    MESTRE, MIQUEL DOCUMENTA BALEAR Ref. 9788415081661 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    L’hivern encès, poema fet de poemes (39), hivern fet d’hiverns (2001-2011), és, per ara, el darrer llibre de versos que ens lliura Miquel Mestre, pugnaç i actiu component de la que fou anomenada per Pere Rosselló Bover “rebel Generació dels 70”. Llibre de maduresa del poeta (en el qual es mou entre ...
    Ancho: 125 cm Largo: 195 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    L’hivern encès, poema fet de poemes (39), hivern fet d’hiverns (2001-2011), és, per ara, el darrer llibre de versos que ens lliura Miquel Mestre, pugnaç i actiu component de la que fou anomenada per Pere Rosselló Bover “rebel Generació dels 70”. Llibre de maduresa del poeta (en el qual es mou entre l’experiència de la realitat i l’experiència del coneixement filosòfic i artístic, entre el dolor del món i la cada dia més difícil joia de viure), és també un llibre de plenitud. Adés càntic o clam, adés crida, pregària o elegia, la poesia de Mestre ens convida, ens incita a la reflexió profunda i senzilla (sovint dolorosa) que de cada cosa, de cada fet, de cada moment o de cada esdeveniment en pot fer brostar l‘escriptura en un món tan complex i globalitzat com l’actual.
     
    Poeta amb més que demostrat ofici­­­­ i dilatada producció, mai com ara Mestre no ens havia parlat amb tant rigor, amb tanta cura i amb tanta claredat poètica i conceptual.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.