• MERCATS DEL MON

    LLORENS ESTAPE, JORDI; RAMIS, SERGI ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496521988 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Guanyador del Tercer Premi de Llibres de Cuina Estrangera del Món (The Gourmand Awards, París, 2009)Per primera vegada l'extraordinària varietat dels mercats d'arreu del món en un llibre El llibre mostra les activitats humanes que es generen als mercats i al seu voltant. En els seus viatges pel món ...
    Ancho: 270 cm Largo: 320 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 29 punts, amb un valor de 1,45 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    29,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-96521-98-8
    • Data d'edició : 01/10/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : LLORENS ESTAPE, JORDI; RAMIS, SERGI
    • Nº de pàgines : 288
    • Col·lecció : ALTRES
    Guanyador del Tercer Premi de Llibres de Cuina Estrangera del Món (The Gourmand Awards, París, 2009)

    Per primera vegada l'extraordinària varietat dels mercats d'arreu del món en un llibre

    El llibre mostra les activitats humanes que es generen als mercats i al seu voltant. En els seus viatges pel món el fotògraf Jordi Llorens ha captat la intensitat febril dels mercats tradicionals, els colors i les olors, la varietat de races i formes de vida, els costums, els rituals quotidians, etc.


    El llibre s'estructura en tres grans apartats:

    1. El primer capítol mostra els llocs on s'alcen els mercats: els marges dels camins, els rius, l'exterior de les ciutats, les places...

    2. El segon capítol està dominat per la gent: la vida prèvia al mercat (gent que va cap al mercat), els venedors, els compradors, la gent que torna a casa amb la compra, la vida a les cases, els rituals vinculats al menjar....

    3. El tercer capítol mostra els productes principals: des dels productes bàsics (blat, arròs, carns, peix...) als elaborats (roba, barrets...). A més es mostren imatges dels processos de producció: camps d'arròs i blat, pescadors...

    Jordi Llorens Estapé

    Es considera viatger i, després, fotògraf de viatges. La curiositat i les ànsies permanents de veure i d'aprendre l'han portat a visitar més de noranta països. És soci de la Sociedad Geográfica Española, ha col·laborat amb l'UNESCO i La Vanguardia, i és coautor d'un llibre de viatges, La vuelta al mundo en 80 lunas.

    Presenta els seus viatges en audiovisuals i exposicions fotogràfiques, com "Altres mirades, altres horitzons", "Mercats del món" i "La innocència d'una mirada".

    Web
    de Jordi Llorens

    Sergi Ramis
    És periodista i escriptor. Ha col·laborat en diaris, publicacions il·lustrades, televisions i emissores de ràdio. L'any 1991 va formar part de l'equip fundador de la revista Altaïr, de la qual va arribar a ser director. També ha dirigit la revista El mundo de los Pirineos i ha estat editor en cap de Sua Edizioak.

    Després de quinze anys recorrent Àfrica i els seus mercats va publicar el llibre Mercados africanos. Ha col·laborat amb El País, La Vanguardia, El Periódico, Viajes-National Geographic, Catalunya Ràdio, Rutas del Mundo, Lonely Planet Magazine o Descobrir Catalunya.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.