• ESTELA ÓSSA MENOR. BESTIOLES CURIOSES

    KRINGS, ANTOON BLUME Ref. 9788498014747 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Aquesta col·lecció és una obra original de gran riquesa a causa de la innegable personalitat de les il·lustracions i a l'estructura dels relats. Al llarg dels llibres, el lector entra en contacte amb tot un seguit de personatges convertits, per a la seva sorpresa, en protagonistes d'un relat, durant...
    Ancho: 190 cm Largo: 190 cm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 5 punts, amb un valor de 0,25 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    4,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-9801-474-7
    • Data d'edició : 01/02/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : KRINGS, ANTOON
    • Traductors : 0000002200000
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 32
    • Col·lecció : BESTIOLES CURIOSES
    • Nº de col·lecció : 30
    Aquesta col·lecció és una obra original de gran riquesa a causa de la innegable personalitat de les il·lustracions i a l'estructura dels relats. Al llarg dels llibres, el lector entra en contacte amb tot un seguit de personatges convertits, per a la seva sorpresa, en protagonistes d'un relat, durant el qual alguns d'ells canvien i evolucionen. En ocasions, es descobreixen criatures fins a aquest moment desconegudes i s'espera amb il·lusió el pròxim 'llibre aventura'. Una nit de lluna plena, Estela Óssa Menor cau del cel estavellat en el jardí de les Bestioles Curioses. És Cuca de llum qui en el seu intent per despenjar la Lluna, només aconsegueix despenjar un cassó. En aquest cassó Estela ha realitzat un terrible i llarg viatge que l'ha deixat atordida. Cuca, intrigada, contempla al misteriós animal la pell del qual centelleja enmig de la nit com un tros de firmament. Estela se sent trista i té por, pel que Cuca decideix dur-se-la a la seva casa per a demà a la nit poder resoldre aquesta malifeta. Però Estela no aconsegueix agafar el son i curiosa que és ella decideix explorar el jardí, mentre Cuca no para de tenir malsons protagonitzats per l'Óssa Major. Estela Óssa Menor està impressionada per la bellesa del lloc i descobreix tot un món nou per a ella. Però la seva aventura ha d'acabar, comença a enfosquir i la seva mare està preocupada perquè no sap on està.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.