• MALES MENORES, LOS

    DIEZ, LUIS MATEO ALFAGUARA Ref. 9788420481135 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    Los males menores es una recopilación de cuentos mayores: los escritos por Luis Mateo Díez a partir de 1989. La fecha no se toma al azar: hasta dicho año llega la anterior colección del autor, Brasas de agosto (Alfaguara 1989).Crecido en talento, prestigio y madurez al cabo del tiempo, tras unos ini...
    Ancho: 130 cm Largo: 210 cm Peso: 185 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 12 punts, amb un valor de 0,60 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-204-8113-5
    • Data d'edició : 01/09/1993
    • Any d'edició : 1993
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DIEZ, LUIS MATEO
    • Nº de pàgines : 152
    • Col·lecció : HISPANICA
    Los males menores es una recopilación de cuentos mayores: los escritos por Luis Mateo Díez a partir de 1989. La fecha no se toma al azar: hasta dicho año llega la anterior colección del autor, Brasas de agosto (Alfaguara 1989).

    Crecido en talento, prestigio y madurez al cabo del tiempo, tras unos inicios ya magistrales, Luis Mateo Díez aprovecha la rigurosa técnica del relato breve para intensificar no sólo el argumento, sino sobre todo la emoción, el engarce instantáneo con la sensibilidad del lector, la capacidad de lo «que pasa en la calle» para trocarse en literatura.

    Las grandes tragedias pueden caber en muy pocas palabras, si las cuenta quien sabe. Y los males menores de la vida, los amores contrariados, las ilusiones sin cumplir, los deseos insatisfechos son más tiernos aquí, por el humor y los resortes de sorpresa con que Luis Mateo Díez encandila al lector. No lo dijo el Arcipreste, pero el relato corto, como la dueña chica, contiene a veces las mejores esencias de la calidad. Así en este caso.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.