• RIBOLLERS. 25 ANYS

    RIBO, JORDI ALPINA Ref. 9788480904810 Altres del mateix autor
    Ribollers és un recull molt ampli de fotografies sortides de l’objectiu de la càmera de Jordi Ribó durant els darrers 25 anys: n’hi ha prop de quatre-centes. La tria ha estat complicada perquè Ribó ara mateix té a l’arxiu 10.550 reportatges d’estudi i uns 1.200 casaments, que fan un total d’1,5 mili...
    Dimensions: 242 x 242 x 27 mm Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 25 punts, amb un valor de 1,25 € per a la teva propera compra.
    Disponible
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8090-481-0
    • Data d'edició : 19/12/2012
    • Any d'edició : 0
    • Autors : RIBO, JORDI
    • Nº de pàgines : 170
    Ribollers és un recull molt ampli de fotografies sortides de l’objectiu de la càmera de Jordi Ribó durant els darrers 25 anys: n’hi ha prop de quatre-centes. La tria ha estat complicada perquè Ribó ara mateix té a l’arxiu 10.550 reportatges d’estudi i uns 1.200 casaments, que fan un total d’1,5 milions de negatius. “La veritat és que escollir ha estat difícil, però s’ha fet. Ara bé, potser avui ja en triaria d’altres o, sobretot, n’hi afegiria algunes més. Però estic molt satisfet de com ha quedat el llibre”.

    Hi surten unes quatre-centes persones, unes quinze famílies de les quals es pot seguir l’evolució i també una quinzena d’entitats com el BM Granollers, Amics de la Unió, o tots els grups de teatre de la ciutat. Entre els personatges hi ha Paco Merino, el doctor Arimany, Olga Pey, Kiko Mena, Paco Merino, Josep Maria Lloreda, Ivette Nadal, Rafa González, Vicenç Viaplana i molts d’altres.
    En la confecció de Ribollers, llibre dissenyat per Miquel Llach amb 170 pàgines, hi han participat dos amics de Ribó que ja són col·laboradors habituals de moltes de les seves iniciatives: l’escriptor Màrius Serra i el periodista David Bassa.

    Serra ha confeccionat juntament amb el fotògraf la part central del llibre, que és una mena de diccionari de 25 paraules que evita l’ordre cronològic i s’agrupa per temes o idees sorgides d’enigmes, jocs de paraules, anagrames, paraules de doble sentit... tant de l’estil arrauxat de Màrius Serra. Per la seva banda, David Bassa ha fet la introducció del llibre, amb un enfocament històric i social. Bassa recorre els darrers 25 anys de Granollers i el seu entorn i explica els fets i esdeveniments que han transformat la ciutat i la comarca en el que són avui. Amb un epíleg intimista de Ribó, el llibre arriba a la fi.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.