• HORT DEL SEGON ORIGEN, L

    PUIG ROCA, JORDI BARCINO Ref. 9788472269897 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    "L’hort del segon origen. L’horticultura del futur amb arrels del passat", és un manual d’horticultura a partir de la pel•lícula Segon origen ( 2015), que adapta a la gran pantalla el Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo. Producció internacional dirigida per Carles Porta. Aquest llibre...
    Peso: 250 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 34 punts, amb un valor de 1,70 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    34,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7226-989-7
    • Data d'edició : 16/03/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Autors : PUIG ROCA, JORDI
    • Nº de pàgines : 352
    • Col·lecció : MUSEU DE LA VIDA RURAL
    "L’hort del segon origen. L’horticultura del futur amb arrels del passat", és un manual d’horticultura a partir de la pel•lícula Segon origen ( 2015), que adapta a la gran pantalla el Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo. Producció internacional dirigida per Carles Porta. Aquest llibre, amb vocació de manual, pretén explicar com l’horticultura, la fructicultura i la cria d’animals que feien els nostres avis, amb els coneixements i les tècniques modernes, poden ser un tresor que ajudi a alimentar les generacions futures d’una manera sana i respectuosa amb l’entorn. El manual incorpora: - Una introducció en els conceptes bàsics de l’agricultura ecològica: - Els efectes del canvi climàtic en el calendari de sembra de les diverses espècies. - Inventari de varietats locals catalanes: 320 varietats d’horta, 220 varietats de fruiters i vinyes i algunes races d’aviram. - Explicació de com cultivar-les gràcies a un treball de més de 10 anys de recerca oral i documental

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.