• KAMA-SUTRA MODERNO, EL

    GUÍA DEL PLACER TOTAL PARA LA PAREJA DE HOY

    HERAUSSE, FRANÇOIS MARTINEZ ROCA Ref. 9788427021853 Altres de la mateixa col·lecció Altres del mateix autor
    El kama-sutra moderno conserva la sabiduría tradicional de su antecesor, la joya de la literatura india consagrada al placer sexual, adaptándola a las necesidades, los gustos, el lenguaje y los conocimientos actuales. Este libro nos ofrece reveladoras enseñanzas, además de una detallada descripción ...
    Ancho: 140 cm Largo: 215 cm Peso: 261 gr
    Registra't i guanya punts amb totes les teves compres. Al comprar aquest producte, podràs obtenir fins a 13 punts, amb un valor de 0,65 € per a la teva propera compra.
    Sense Estoc - Consultar disponibilitat
    13,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-270-2185-3
    • Data d'edició : 01/04/1999
    • Any d'edició : 1999
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : HERAUSSE, FRANÇOIS
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : MR PRÁCTICOS
    El kama-sutra moderno conserva la sabiduría tradicional de su antecesor, la joya de la literatura india consagrada al placer sexual, adaptándola a las necesidades, los gustos, el lenguaje y los conocimientos actuales. Este libro nos ofrece reveladoras enseñanzas, además de una detallada descripción de las famosas posturas sexuales y del placer que producen.Cómo lograr el acoplamiento perfecto cualesquiera que sean las dimensiones de los órganos genitales.Cómo estudiar el punto G.Cómo prevenirse del sida.Cómo controlar la erección y la eyaculación.Cómo vencer las inhibiciones para gozar de todas las variantes del acoplamiento, con y sin penetración.Escrito sin eufemismos ni tabúes, y complementado con explícitas ilustraciones, El kama-sutra moderno se ha convertido ya en el gran clásico del erotismo del siglo XXI.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.